luke-carliff-cN995mpaJf0-unsplash

Vermogen opbouwen is niet alleen beleggen maar ook sparen, verzekeren en plannen

Efficiënte opbouw van uw vermogen met onafhankelijk advies dat bij u past

Onze klanten komen bij ons omdat ze vermogen willen opbouwen voor bijvoorbeeld een goede oude dag of voor grote uitgaven als bijvoorbeeld studerende kinderen. Vaak zien wij dat onze klanten al wat financiële actie hebben ondernomen zoals het bijhouden van een spaarrekening, het aankopen van een lijfrente of het verzekeren van risico's als werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Daarnaast hebben wij als Nederlands Staatsburger een aantal voordelen die hierbij helpen zolas AOW, fiscale voordelen op bijvoorbeeld lijfrente, werkgeverspensioen etc.

Toch blijkt dit vaak niet voldoende om een comfortabele levensstandaard voort te zetten. Ook zien wij vaak dat onze klanten geen goede keuze kunnen maken uit de grote hoeveelheid opties die zij hebben om hun vermogen op te bouwen. Met professioneel en onafhankelijk advies helpen wij om de juiste keuzes te maken zodat uw vermogen efficiënt kan groeien.

Wij geven antwoord op de vragen als:

  • Kan ik vermogen opbouwen door middel van lijfrente of kapitaalverzekeringen, spaargeld, beleggingen of een combinatie daarvan?
  • Welke mogelijkheden heb ik om mijn vermogen te laten groeien?
  • Hoeveel geld moet ik opbouwen?
  • Kan ik mij dit veroorloven?
  • Welke risico's zijn er en welke moet ik wel of niet afdekken en waarom?
  • Wat zijn de gevolgen van drastische veranderingen in mijn leefsituatie als trouwen, scheiden, kinderen of overlijden?

Wij kunnen u helpen aan adviseren bij alle bovengenoemde vraagstukken en meer. Kamer Financial Planning is onafhankelijk want wij hebben geen afspraken met derde partijen en kunnen daarom partijen kiezen die het beste bij uw situatie passen. Dat is onze belofte.

Ik wil de mogelijkheden weten over sparen en beleggen

Bel mij / afspraak

Veel gestelde vragen

Ik wil meer weten over vermogensopbouw

Call Now Button