Wat wij voor u kunnen doen

Antwoord op al uw financiële vraagstukken

Hypotheken

Wij geven onafhankelijk advies want wij hebben geen afspraken of verplichtingen bij andere financiële instellingen.
Lees verder>>

Lijfrente

Er kan meer met lijfrente spaarrekeningen of lijfrenteverzekeringen. Haal het beste uit uw polis.
Lees verder>>

Financial planning

Als u geen volledig beeld heeft van uw financiële situatie nu of voor later, dan is het tijd voor een grondig financieel plan.
Lees verder>>

Vermogens opbouw

Op tijd beginnen met vermogensopbouw zorgt voor een financieel onbezorgd leven. Wat past het beste bij jou?
Lees verder>>

Veelgestelde vragen

Bij onze 'veel gestelde vragen' geven wij veel duidelijkheid over financiële vraagstukken. Staat uw vraag er niet bij?
Neem contact met ons op >>

 

Kies voor duidelijkheid over uw financiële toekomst.

Maak vandaag nog een afspraak.
Ik wil een vrijblijvende afspraak
Bel mij vandaag nog

Kamer Financial Planning

Brengt uw financiën op orde

De manier waarop wij ons leven indelen is in grote mate afhankelijk van onze financiële situatie. Nu, maar ook in de toekomst. Financiële ingrediënten als verzekeringen, hypotheken, beleggingen, spaargeld et cetera, vormen tezamen uw persoonlijke financiële situatie. Wij geven niet alleen advies voor producten die bij u passen, maar helpen ook om al deze ingrediënten goed op elkaar af te stemmen zodat u duidelijkheid heeft over uw financiële situatie voor nu en later.

Kamer Financial planning is vakbekwaam, beschikt over expertise, voldoet aan alle wet- en regelgeving en heeft de benodigde vergunning.

Lees meer over ons

Schrijf in voor regelmatige updates!

E-book kamer financial planning

Klanten vertellen

Onze wens was om de maandelijkse hypotheeklasten aanzienlijk te verlagen om ruimte te scheppen voor extra pensioenstortingen, zodat wij ook na ons pensioen leuke dingen kunnen blijven doen. Frans heeft ons de ideale oplossing aangedragen voor onze wensen en ook alle rompslomp met de Bank uit handen genomen. Wij zijn daar heel blij mee.

 

Olga en Jerry Talbot Naarden

Nadat we al enige tijd ontevreden waren over onze hypotheekvorm en beter inzicht wilden krijgen in onze toekomstige financiële situatie hebben we Frans om advies gevraagd. Frans heeft goed geluisterd naar onze wensen en kwam met een mooi financieel overzicht met diverse tips voor de korte en lange termijn. Onze maandlasten konden aanzienlijk naar beneden door het oversluiten van onze hypotheek. Het was fijn dat Frans dat ook voor ons regelde. Het is zeer prettig dat we nu een goed inzicht hebben in onze toekomstige financiële situatie. Dat schept duidelijkheid en rust. Door de rustige uitstraling van Frans en zijn aandachtige manier van luisteren wekte dat bij ons al snel een goed gevoel en vertrouwen. Frans heeft ons zeer vakkundig te woord gestaan en advies gegeven. We zijn dan ook erg tevreden en blij dat we Frans hebben benaderd.

Yvonne Westerbos en Mario Louca Castricum

Frans is een zeer ervaren adviseur en zeer prettig in de omgang. Zijn aanpak is door een breed scala  van vragen te stellen een duidelijk inzicht in de behoefte van de opdrachtgever te verkrijgen. Deze aanpak heeft ons een totaal ander inzicht van alternatieve mogelijkheden gegeven, welke in een zeer duidelijk en gestructureerd advies rapport wordt gedeeld en besproken. Vanuit ons perspectief heeft Frans echt toegevoegde waarde gerealiseerd.

Pieter de Bruijn Naarden

Na een mindere ervaring met een financieel consultant ben ik in contact gekomen met Frans Kamer en hij heeft me snel het gevoel gegeven dat hij me echt wilde helpen. Al snel hadden we onze doelstellingen scherp en heeft Frans me een uitstekend onafhankelijk advies gegeven en mij veel werk uit handen genomen. Daarnaast heeft zijn financiële scan mij direct geld bespaart en ook in de nabij toekomst. Kortom: als financiële zaken niet je hobby zijn, je geld wil besparen op je hypotheek en je een financiële check wil, is Frans zeer aan te raden!

Frederic Schuit Naarden

Afgelopen maand heb ik voor het eerst een hypotheek afgesloten. Ik ben enorm blij dat de adviseur mij daarin begeleide. Hij zoekt uit welke hypotheek het beste voor je is en regelt alles met de Bank. Zo kan ik volop genieten van mijn eigen huis. Ik kan de adviseur van harte aanbevelen.

BMT Naarden

Wij zijn heel erg goed geholpen door Frans. Legt de zaken goed uit,  geeft helder inzicht en komt zijn afspraken na. Prima ervaring!

Angela Naarden

Frans nam alle tijd en is meerdere keren, ook 's avonds, langs geweest om alles goed toe te lichten. Het resultaat was beter dan we hadden gedacht. lagere rente, meer financiën.

Dirk Haarlem

Zeer heldere uitleg. Kijkt goed naar de terugverdienperiode. Alles was ook snel geregeld. Echte aanrader!

Anoniem

Bereikbaar, helder, snelle communicatie en kwam met een zeer goed advies.

Laurie en Wytze Wageningen

The advior explained exactly what I needed to know

Marius Ciocarlan Hilversum

Frans Kamer heeft mij op zeer deskundige wijze geadviseerd. Hij heeft daarbij een voor mij duidelijk totaaloverzicht gecreëerd op basis waarvan goede beslissingen genomen konden worden.

Walter Nieuwendijk Blaricum

Degelijk, vasthoudend, 'just in time' en zakelijk advies.

Anton Kok Bussum

Frans komt eerst voor een orientatie gesprek, hij wilde weten waar we ons comfortabel bij voelen. Bekeek eerst onze lopende polissen/verzekeringen en komt daarna met een paar voorstellen en in rustig overleg hebben we een passende hypotheek uitgezocht. Frans laats niets aan het toeval over! Hij heeft ons altijd bij gestaan en was heel makkelijk en snel te bereiken.

Fam. Hilhorst Bussum

Dhr Frans Kamer is naast professional tevens een fijn, vriendelijk en rustig heerschap. Hij is kundig, luistert goed en leeft zich in de persoonlijke situatie. Hij is altijd direct beschikbaar en komt zijn afspraken goed en op tijd na. Frans kan snel schakelen bij wijzigende omstandigheden en wanneer de situatie daarom vraagt. Juist ook omdat onze situatie geen directe standaard situatie was/bleek, maar wel met een goed resultaat is volbracht. Kortom, het is plezierig om met hem samen te werken en ik beveel Frans graag van harte aan.

PM Naarden

Duidelijke en complete informatie van de mogelijkheden plus de voor- en nadelen van verschillende opties.

WJ Hypotheek De Meern

De Heer Kamer is goed ingevoerd in financiële vraagstukken en mogelijkheden. Toen door aangescherpte regelgeving vanwege Corona het gevraagde hypotheekbedrag niet binnen bereik leek, heeft hij dit op creatieve manier kunnen oplossen. Zeer ter zake kundig, communicatief, goed bereikbaar, effeciënte planning en opvolging.

AW Rhenen
Call Now Button