200630_KFPlanning_002

Professioneel financieel advies op maat

Frans Kamer adviseert op basis van financiële expertise

 

Kamer Financial planning is Frans Kamer.  Sinds 1977 ben ik doorlopend werkzaam geweest bij verschillende financiële instellingen en heb gezien dat de financiële wereld ontwikkeld is tot een professionele industrie met passende wet- en regelgeving waardoor de  consument beter beschermd is dan ooit.

Ook bij ons staat de klant centraal. Wij verdiepen ons volledig in uw situatie door goed te kijken en te luisteren naar uw uitgangspunten, zodat wij passend advies kunnen geven en/of kunnen beleggen. Uw belang staat bij ons centraal.

Kamer Financial planning hecht aan vakbekwaamheid en daarom beschikken wij over alle vereiste expertise, vergunning en certificering. Ook maken wij gebruik van de nieuwste financiële software om passende adviezen te geven.

  • Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten www.afm.nl om te adviseren en bemiddelen in hypothecair krediet met bijbehorende verzekeringen, vermogensopbouw met bijbehorende verzekeringen, spaarrekeningen, betaalrekeningen en/of orders ontvangen en door te geven met betrekking tot deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen.
  • Wij zijn gecertificeerde financial planners en aangesloten bij de Federatie Financiële Planners www.ffp.nl. Dit houdt in dat wij kunnen inventariseren en adviseren over uw totale vermogen middels een financieel plan. Bovendien blijven we bij met ontwikkelingen door de benodigde Permanente Educatie (P.E.) punten te behalen.
  • Wij zijn aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening www.kifid.nl.
  • Wij adviseren en bemiddelen in vermogen. Dit wil zeggen dat wij kunnen adviseren en bemiddelen in levensverzekeringen, lijfrente, kapitaalverzekeringen, arbeidsongeschiktheid- en werkeloosheidsverzekeringen.
  • Wij adviseren en bemiddelen in Hypothecair krediet wat betekent dat wij adviseren en bemiddelen in hypotheken, overlijdensrisicoverzekeringen, betaalbeschermers en opstal- & inboedelverzekeringen.
  • Wij adviseren en bemiddelen in spaar- en betaalrekeningen.
  • Wij zijn onafhankelijk en hebben geen afspraken met andere financiële instellingen.

Bel ons of neem contact met ons op.
Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

 

Call Now Button