Professioneel financieel advies op maat

Kamer Financial Planning adviseert op basis van financiële expertise
kamerfffffff

Mijn naam is Frans Kamer, geboren en getogen in Haarlem. Sinds 1984 woonachtig in het Gooi. Ik woon samen met Sonja en gezamenlijk hebben wij 4 inmiddels volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Ik ben een sportief persoon en heb als hobby lange afstand wandelingen.
Sinds 1977 ben ik doorlopend werkzaam geweest bij verschillende financiële instellingen en ik adviseer op basis van mijn brede expertise op het gebied van Financiële Planning, Hypotheken en Vermogensopbouw.

 

210126_Hypotheek4starters_RS_027

Mijn naam is Rens Kamer, geboren  in Amsterdam en getogen in Bussum. Ik ben vader van twee kinderen en woon samen in Bussum. Ik ben een opgetogen persoon die een uitdaging niet uit de weg gaat.

Sinds 2013 ben ik  Financieel Adviseur met hypotheken als expertise. Ik heb gewerkt in de regio’s Utrecht en Amsterdam en heb daar veel geleerd, zoals bijvoorbeeld over erfpacht. Vanuit mijn woongebied heb ik ook veel kennis van Gooise Meren en weet ik wat er speelt.

Uw belang staat voorop. Wij verdiepen ons volledig in uw situatie door goed te kijken en te luisteren naar uw uitgangspunten, zodat wij passend advies kunnen geven.

Kamer Financial Planning hecht waarde aan vakbekwaamheid en daarom beschikken wij over alle vereiste expertise, vergunningen en certificeringen. Ook maken wij gebruik van de nieuwste financiële software om passende adviezen te geven.

Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of laat hieronder uw gegevens achter. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Call Now Button